گواهینامه ها

گواهینامه های iso 9001 , iso 9202 , iso 10004

گواهی های بین المللی

گواهینامه های ISO

ISO 9001

ISO 9202

ISO 10004

معرفی ISO

گواهینامه ISO چیست؟

ایزو (ISO) مخفف عبارت International Organization for Standardization، سازمان بین المللی غیردولتی تشکیل یافته از نمایندگان مؤسسات استانداردسازی ملی است که در زمینه تدوین استانداردهای بین المللی فعالیت میکند. هدف این سازمان یکپارچه سازی تمامی فرایندها و روال انجام کارها با توجه به خواسته ها و شرایط قانونی تمامی کشورهاست.

گواهینامه ISO و گالری سفیداری

گالری سفیداری با اهتمام و عزمی راسخ، موفق به دریافت گواهی های استاندارد بین المللی از این سازمان شده است.
از جمله ایزو 9001، استانداردی که هدف از تدوین آن ایجاد یک الگوی بین المللی جهت پیاده سازی و استقرار سیستم­های مدیریت کیفیت و نیز تضمین کیفیت بوده است و به فرآیند تولید خدمت و یا محصول داده می­شود.
همچنین دارای استاندارد ایزو 9202 طلا و جواهرات است که طیفی از ظرافت آلیاژهای فلزات گرانبها را برای استفاده در زمینه جواهرات توصیه می کند. این سند توسط کمیته فنی ISO/TC 174، جواهرات و فلزات گرانبها تهیه شده است.
ایزو 9202، یک استاندارد بین‌المللی مهم است که به تعیین مشخصات و الزاماتی که برای جواهرات و فلزات گران‌بها باید رعایت شود، می‌پردازد. استفاده از این استاندارد در صنعت طلاسازی، جواهرات و فلزات گران‌بها اهمیت بسیاری دارد و به تولیدکنندگان کمک می‌کند تا کیفیت محصولات خود را بهبود بخشند و اعتماد مشتریان را جلب کنند.
عناصر اصلی ایزو 9202 شامل ترکیب‌های فلزات گران‌بها، روش‌های آزمون کیفیت، مشخصات فیزیکی، مواد استفاده شده و نشانگرها و تاییدیه ‌ها هستند.
استفاده از این استاندارد به‌عنوان یک راهنمای مهم در صنعت طلا و جواهرات و فلزات گران‌بها اهمیت بسیاری دارد و می‌تواند به بهبود کیفیت محصولات و موفقیت تجاری کمک کند.

و در آخر...

و در آخر گالری سفیداری، با هدف غایی و اصلی اهمیت شماردن رضایتمندی مشتریان، دارای گواهی استاندارد ایزو 10004 (مدیریت کیفیت، رضایت مشتری، رهنمودهایی برای نظارت و اندازه گیری) است. این سند رهنمودهایی برای تعریف و اجرای فرایندها برای نظارت و اندازه گیری رضایت مشتری ارائه می دهد و تمرکز آن بر مشتریان خارج از سازمان است. برای دستیابی به رضایت مشتری، سازمان ابتدا باید انتظارات مشتری را درک کند. این انتظارات ممکن است به صراحت بیان شوند و یا ضمنی باشند و به طور کامل بیان نشده باشند.
رضایت مشتری با شکاف بین انتظارات مشتری و درک مشتری از محصولی که توسط سازمان ارائه می شود تعیین می شود. برای دستیابی به رضایت مشتری، سازمان ابتدا باید انتظارات مشتری را درک کند. این انتظارات ممکن است صریح یا ضمنی باشند یا به طور کامل بیان نشده باشند. انتظارات مشتری، همانطور که توسط سازمان درک می شود، پایه اولیه محصولی را تشکیل می دهد که متعاقباً برنامه ریزی و ارائه می شود. این که مشتری تا چه اندازه محصول تحویل شده را برآورده یا فراتر از انتظارات می داند، میزان رضایت مشتری را تعیین می کند. مهم است که بین دیدگاه سازمان نسبت به کیفیت محصول تحویل شده و درک مشتری از محصول تحویل شده تمایز قائل شویم، زیرا این مورد است که بر رضایت مشتری حاکم است.

پین کردن این در Pinterest